Wie ben ik?

Ik ben in 2014 begonnen als trainer en coach in Public Speaking en effectief taalgebruik. Sindsdien heeft het spelen met taal om daarmee precies de juiste boodschap weer te geven mij nooit meer losgelaten.

Ik specialiseer mij in het tot de kern terugbrengen van de boodschap van de cliГ«nt om daaruit een pakkend en passend verhaal te destilleren. Door zeer goed te luisteren kan ik de tekst zo opstellen of aanpassen dat deze precies past bij de wensen en noden van de klant op pakkende, maar volledig natuurlijk klinkende wijze.

Naast het opstellen van teksten kan ik ook bestaande teksten verbeteren en oppoetsen om ze effectiever en pakkender te maken doormiddel van copyediting. Bovendien bied ik vertaaldiensten aan naar het Nederlands vanuit zowel het Engels als het Duits.

  • Ervaring: jaar (sinds 2014)
  • Nationaliteit: Nederlandse

Wat doe ik?

Copywriting

Op zoek naar een absolute toptekst om je waren of boodschap beter aan de man te kunnen brengen? Neem contact met mij op en ik zal er voor zorgen dat jouw verhaal perfect op papier of op het web komt!

Vertalen Engels-Nederlands

Een vertaling uit het Engels nodig die toch klinkt als een perfect opgestelde originele Nederlandse tekst? Als oud-inwoner van de Verenigde Staten en taaldocent Engels regel ik dit graag voor je!

Copyediting

Met je handen in het haar omdat een bestaande tekst niet lekker loopt of de boodschap niet goed overkomt? Ik zorg er graag voor dat je tekst beter gestroomlijnd raakt en precies de juiste boodschap heeft.

Vertalen Duits-Nederlands

Een vertaling nodig uit de taal van Goethe? Met een diploma van de Georg-August Universität Göttingen op zak voel ik de Duitse taal uitstekend aan en weet ik deze perfect weer te geven in het Nederlands.

Vragen?

Heb je een leuke klus waar je mijn hulp bij kan gebruiken? Twijfel dan niet langer en stuur me simpelweg een e-mail voor een gratis offerte!